Crossfire

Har ni sett att världenssuperbästa The Killers heta sångare med mindre hett namn har släppt en egen låt o ska släppa en soloplatta? :O VAAD ska detta betyda? Inte ska dom väl splittras väl? Den är gaaanska bra! Hjälper ju att han är heeet oxå :D

Allas vår snygging som nu har fastnat i korselden - Brandon Flowers himself!


- Men vad har du gjort i sommar då? Del 1

Vi får se om det blir fler delar sen, det är inte ofta jag har lusten att sitta o harva med en massa bilder (dessa är dubbelt sega eftersom de såklart är tagna med lillasysters splitternya systemkamera som inte fått vila många miniuter detta sommarlov), bäst jag skyndar mig o ladda upp nu innan jag tappar tråden o tålamodet!

Såhär snygg är jag när jag lufsar runt hemma o superslappar! Ijeh smiter ur bild, eller tar han tillfället i akt att smita ifrån mig kanske?



Här klappar offren för mitt barnvaktande mormor & morfars något okonventionella o skriande grannar.







Barnvaktning är hårt! Särskilt när man ska få med sig en skraltig barnvagn (dignande under tyngden av fyra stora väskor som på grundval av deras storlek kan antas vara packning för en månad, men i själva verkat bara ska användas under en kväll) samt fem barn varav tre pratar förståeligt, en kräver att få bäras, en annan verkar fast besluten att noga granska o plocka upp allt som kan tänkas skräpa på trottoaren o ytterligare en annan som oupphörligt diskuterar diverse dataspel med våldsamt innehåll, uppför en 500 m lång backe i okänd del av den kungliga (krångliga) huvudstaden. Den enda, sanna anledningen till att vårt uppdrag blev framgångsrikt, stavas G-L-A-S-S.
Är det en föraning om dessa nära förestående vedermödor som gör mitt leende något stelt o olycksbådande måhända?



Det var allt för denna gång!

When you've stopped huffing and puffing, come see this slithering griffin!

Nu har jag snöat in lite på det här med Harry Potter-ord, så här kommer lite fler förslag:

Slytherin = slithering = slingrande
Gryffindor = griffon d'or = gyllene grip
Hufflepuff = huff and puff = stånka o stöna
Ravenclaw = raven, claw = korp, klo

Min sökan fortsätter!

GAAAAH

HAR NI SETT NYA SCHEMAT? Enda lilla lärarna vi har fått behålla i rätt ämne är Thomas i FY o Sofi i KE, resten är utbytta o nya! HURRA, tänkte jag när jag såg att Irene var borta från SV, tills jag insåg att hon hade blivit flyttad till ENG istället. :S Jag kan redan se mina hårt förvärvade engelskakunskaper rinna ut i sanden ... HJÄLP. Inte ens Thomas i MA längre! VAD SKA JAG TA MIG TILL utan hans långsamma förklaringar o farbroderliga omtanke? :S Hejdå bra betyg i MA C.

Hehehehehe, vet ni vad det bästa är? Jag har FYRA sovmornar. Hur många har min kära syster? INGA. MOHAHAHAHA


erised stra ehru oy

Har börjat omvärdera mitt tidigare påstående att Fenixorden ska vara den bästa filmen. De allra första filmerna är nästan exakt som böckerna, karaktärerna ser ut som de ska (de har inte hunnit växa fel ^^) o de kan inte på något sätt göra anspråk på att vara ´actionfilmer´, den beklagliga tendens de senare filmerna visar + att dom är ju så söta! Till o med Daniel Radcliffe o Rupert Grint! Spela roll att de inte besitter några skådespelartalanger värda att tala om. Fast Fenixorden är nog bäst ändå, scenerna på Mysteriedepartementet är svårslagna .. hehehehehe, jag vet att ni kanske inte tycker att det är sådär jättekul att läsa mina Harry Potter-upptäckter/recensioner men min blogg o jag bestämmer! ;D

Kolla bara! :'D


J. K. Rowling, oui!

Igår (slutscenerna med Voldemort lyckades vi tajma in mitt i den värsta åskanstormningen, jag o systra min var dessutom hemma helt ensamma o hade släckt alla lampor i huset pga ovannämnda åska, läääskigt!) så såg jag De vises sten för första gången på evigheter, har ju återigen drabbats av Harry Potter-vågen (llr snarare tsunamin kanske, med tanke på hur jag håller på, nämde jag att jag lärde mig Harry Potter Theme Song på piano? :D). En Harry Potter-renässans helt enkelt! O nu när vi redan är inne på franska lånade ord tänker jag passa på att avslöja den fascinerande upptäckt jag gjorde under filmvisningen igår o återigen uttrycka min enorma vördnad o djupa beundran över J. K. Rowlings underbara författarskap o finurlighet, som aldrig upphör att överraska även en mycket inbiten Harry Potter-beundrare/omläsare:

Vol-de-mort = `flykt från död`

Jenny let me love you, waaaoooh!

Nej Jenny, jag tänker inte ta bort den, den är så söt. För att jag inte var hemma på hennes födelsedag o för att jag saknar henne,

Min lilla 17-åring :')

RSS 2.0