just living for the weekend

Dessa fyra har jag lyssnat på konstant de senaste dygnen, så att ni känner igen dom när jag nynnar på dem: livingfortheweekend

O glöm inte att kolla på Jakten på lycka på SVT2, 21.30 ikväll! Jag älskar Hanna Hellquist, jag vill att hon ska vara släkt med mig, tänk vilka roliga släktträffar det skulle bli! :')

Sticks & stones



Den är förbjuden i 11 länder, jag tycker inte att den är värre än Gaga ....... Mest bara lite kul ..... Heheh, jag måste säga att jag tycker om Rihanna, om jag nånsin går över den musikgränsen så är det för hennes skull ^^

bye edward, HELLO JAMES!

Jag vet att jag är ombytlig. Sök på Cam Gigandet och ni kommer förstå mig. Vi såg Burlesque i lördags. SE DEN. Inte världens bästa skådespeleri o supertypisk amerikansk story (tjej från håla på landet reser till storstan för att slå igenom, misslyckas, börjar jobba på en bar, träffar snygging). Men den är så värd att se för dansernas, klädernas o musikens skull. O allra allra mest för Cam Gigandets skull :') (man får se näääästan allt, heheheh). Bara när man såg armmusklerna ville jag dö litegrann. Usch, jag hoppas inte att det är nån som inte känner mig som läser det här nu x) Jag vågar inte lägga upp en bild, två bilder på halvnakna män är lite att gå över gränsen. Ni får leta själva! ^^

Här kommer ett nytt absolut (o)nödvändigt inlägg!

Visste ni att fjärilar känner smak med fötterna? Hur nice som helst, då skulle man ju inte behöva äta grejer för att känna hur goda dom är! Perfekt! :D Fast kanske inte jättekul på gympan, känna smaken av fotsvett i en timme liksom.
O visste ni mer att alla isbjörnar är vänsterhänta! :D Det kanske känns lite som en tröst till alla vänsterhänta därute, idag på kemin fick vi ju lära oss att om en molekyl är vänstervridande så kallas den sinister, alltså ödesdiger. Känns ju kul. Medan en högervridande kallas rex, alltså kung :D sweeeet, visste att jag hade lite kungligt i mig. Kanske därför jag tycker så mycket om kungafamiljen.

HEJdå :D

jagärsåbrapåattkommapårubriker

Vet ni vad jag gjorde i tisdags när vi hade sovmorgon till 12.30 o jag gick upp extra tidigt för att hinna plugga innan? Jag såg på SVT:s nya brittiska kostymdrama såklart! Downton Abbey, på lördagkvällar egentligen (kmr inte ihåg tiden) o det tyckte jag var bra så nu tycker jag att alla ska börja kolla på det o sen diskutera det med mig :D
O jag hoppas att ni alla har följt Sherlock på söndagarna? Om inte så MÅSTE ni gå in o kolla på svtplay, jag tror att det senaste avsnittet ligger kvar iaf. Det var så grymt bra! Brittiskt och härligt! Inte lika snygga dr Watson o Sherlock som i filmen, men mycket mer wicked :D Dessutom är dr Watson en av mina favoritkaraktärer från LoveActually (ni vet han som är naken nästan hela tiden, nu låter som att det är därför jag gillar honom men icke, han är mysigast av mysiga!).
O vet ni en till sak som ni måste göra? Gå till stadsparken o kolla in isskulpturerna som är gjorda av is från Jukkasjärvi o av ishotellmänniskor, jättejättecoolt, det ser ut som glas. Gör det nu! Sååå, nu har ni lite att göra för att fördriva tiden till min nästa uppdatering! Jag vet ju att era liv kretsar kring min blogg.

Ciao! :*

jagvetintevad

Visste ni att Dolph Lundgren har 160 i IQ? Lika högt som Einstein! (Man lär sig så mycket när man lyssnar på P3) Dolph ... leder mig osökt in på Melodifestivalen :D Är det bara jag eller visst har den blivit helt supersupertöntig? Jag avskyr manusskrivna skämt, o jag AVSKYR Marie Serneholt! Hon är ordet DRYG personifierat! O deras nya textsnitt! Jag skulle ha älskat att ha det där textsnittet ... på inbjudningarna till mitt 12års-kalas. Är 90-talet på väg tillbaka? Jag vill dö litegrann. Såg en skyltdocka med flanellskjorta runt midjan. USCH.

RSS 2.0