And then there was none

Nä, vad säger ni? Ska jag berätta lite om min vecka? Känner att det var länge sen jag underhöll er med en anekdot från mitt fascinerande liv! Trots min ofta stora motvillighet har jag ju dragits ut på diverse evenemang på sistone, mycket tack vare min kära Anna o hennes telefonförsäljartekniker (och min stora lojalitet, såklart). Trots att Loke först presenterades som en "typ en medeltida lasse winnerbäck", (föga frestande) höll jag ändå modet uppe o begav mig ner till Kulturcaféet och hans konsert i torsdags. Far from unpleasant, I dare say! (Jag har precis kollat klart på Pride & Prejudice, hehe). Kulturcaféet är jättemysigt dessutom, precis vid ån o så är allt lokalt o ekologiskt o ack så bra. I fredags levde jag ut mina top model- nånting (kanske inte drömmar men väl böjelser). Jag har dessutom vinkat farväl till min andra kära Anna o rengjort en o annan hängränna.
För att underhålla mina små grå började jag på en Agatha Christie, passande nog. Jag trodde att den skulle vara småputtrig o helmysig, men icke sa nicke! Jag vågar inte längre sticka så mycket som en lilltå utanför sängens skyddande ramar o jag har för första gången i mitt liv utvecklat något som liknar mörkerrädsla. Jag får mardrömmar av en Agatha Christie, det är bara att erkänna. Till mitt försvar måste jag dock argumentera att detta varken är en Poirot eller miss Marple, utan 10 små negerpojkar (hur fel o politiskt inkorrekt det än känns att skriva). Läs, o ni kommer aldrig mer semestra på en ö.

Ännu ett tänkvärt citat från min litterära favoritpappa: "For what do we live, but to make sport for our neighbours and laugh at them in our turn?"

I bid you all farewell!

Gaga + Austen, inte någon vanlig kombo, I dare say



För alla som börjar tröttna lite på orginalversionen. Lady Gaga + Röyksopp = the best of both worlds! För att citera Hannah Montana, hehe. Läste precis ut Pride & Prejudice. Det är banne mig en av de bästa böckerna jag har läst. What's not to love? Lika sann idag som 1813.

"A lady's imagination is very rapid; it jumps from admiration to love, from love to matrimony, in a moment."

Jag är så jäkla kär i Mr Darcy! O i Elizabeth oxå, för den delen!

I've learned that love is like a brick ...

... you can build a house or sink a dead body. Judas kiss me if offensed,
or wear ear condom next time.

hahaha!

Gitarrpojkar



Jag älskar dom så mycket, dom små gossarna :') Vill bara rusa iväg till Storbritannien o låtsas vara inföding!



Eller vad sägs om dom små galna lejonpojkarna?

SISTA SÄSONGEN, DET ÄR BRÅTTOM



... FÖR ALLA SOM INTE HAR SETT! Det gör ingenting om man hoppar in nu, han har hursomhelst precis börjat om men en ny fru ;) MEN det kommer definitivt göra nånting om ni missar! BÄSTA serien! SE! Första avsnittet ligger på svtplay, nästa sänds på onsdag 21.00! O fastna nu inte så djupt i min grymt intressanta blogg så att ni glömmer Lark Rise to Candleford nu om tre min! ;)

ANNAPANNANANA!

Jag har gjort två spellistor till dig, ÄNTLIGEN. Det är dom mest värda Håkan-låtarna o sen lite till :) Jag gjorde en med peppig musik, en med opeppig, fast jag vet inte riktigt hur det blev på slutet .... Menmen! O så tänkte jag att jag skulle lägga ut det här till allas som vill nytta o nöje!

RSS 2.0