Signed, sealed and lost in the mail

Eftersom min käre far fick ett smärre raseriutbrott då han upptäckte att soffan är sönder så flydde jag upp och förskansade mig här i mitt rum. (Nämnda raseriutbrott kaaan oxå liiite bero på att jag la mig i bara pyttelite i johannas gymnasieval, mycket känsligt tydligen. Det kan väl omöjligt vara p g a mig som hon har Rosendal som både 1a och 2a val? Eller?^^)
Sååå här uppe i min förskanshet så kom jag på att jag kanske skulle ge mig på att sticka en strumpa! En mycket fin strumpa till på köpet; lila + annan lila + lite rosalila + rosa. De små flitiga bloggläsare som läste om min förargelse över den rosa, pösiga sak jag fick i julklapp kanske undrar om jag a) är lite ironisk eller b) lite schizofren nu, men jag kan säga att så är inte fallet! Min regel på just stickade strumpor är nämligen: Ju fler färger, desto bättre :D Gäärna så omaka färger som möjligt oxå. (Mina favoritstrumpor är grönlilarosa^^)
Men åter till stickandet, jag har nu lärt mig att ta myyyycket garn från början efter att ha fått repa upp mina 46 noga lagda maskor en gång ... Seedan så läste jag beskrivningnen :S HERRREGUD säger jag bara! Att det ska vara så svårt att sticka strumpor! Måste man vara värsta sticknings - Einstein för det? xO
 
Speciellt till Sosso!: Tihihi, taaack :D (nu tackade jag dig ändå!^^) Du är ju bara för söt ibland, du får akta så inte kakmonstret (jaag) kommer o käkar upp dig!


OJOJOJ

Satte mig här å tänkte att jag skulle berätta för er om min extremt produktiva o effektiva helg, men sen så kom jag på att JAG HAR JU ENGELSKAPROV IMORRN! PANIK! Men ändå så går jag liksom inte härifrån O.o För jag orkaaar inteee.... bleeebleee.... får satsa på att elisabeth inte känner för att sätta dit oss små fuskare o plugga på frågorna (oh yes, amanda andersson fuskar till ett prov. Det är ett historiskt ögonblick. Kommer ihåg när jag tjuvkikade på Nils Rahms rymdprov i typ 4an för jag kom inte ihåg när månlandningen var. Hade ångest i ett åår efter det, kommer aldrig glömma att det var 1969 xD (llr var det det? O.o nu blev jag osäker xD))
Nej men ojojoj! Nu har jag ju förspillt ännu mer värdefull pluggtid! Nu MÅSTE JAG PLUGGA! (Ska bara ta lite mjuk pepparkaka först :D)


FÖDELSEDAAG! hehehehe

Tjohoo för mig för idag så fyller jag åår :D Det är min sista födelsdag som barn :'( måste nog ta å ha ett barnkalas tror jag .. bara för att det är sista chansen xO Jag älskar att fylla år! Alla är så snälla o man blir så glad när folk som man inte har pratat med på 300 (=3) år eller såna som man inte brukar prata med eller bara vem som helst säger grattis till en :D Det känns liksom som att folk försvinner, men så poppar dom plötsligt upp på ens födelsedag o grattar en, människor som man liksom inte ens kom ihåg att man kände :D Det är fint. Allt är fint o jag har en ny säng som bara står där å väntar på att jag ska hoppa lite i den! När man hade sovit i min gamla säng ett tag så märkte man ju inte att den var så hård, men när man hade varit borta ett tag .. om en pysande luftmadrass i ett tält är skönare o mjukare än ens egen säng, då är det ju nånting som är fel O.o (no offense gamla säng, du var oxå fin^^) Ingen symaskin blev det dock... Men jag överlever nog ;)

Just det, finare blogg nu eller förut? Jeeeenny som satt en o halv timme o hjälpte mig :D Dom här skumma koderna ger mig mardrömmar xO 
 


KLÄÄÄDER

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på julklapps/shopping - favoriter! Nu blir ni väl glada? :D hehehehe. Baaara för att jag precis fattat hur man lägger upp bilder ordentligt, jag är så puckad ibland xD Har provat allt idag, till ackompanjemang av lite inspirerande toner ^^

How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself?




Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll




Denna blus (under) fick jag av moster min. Verkligen fin, *hosthost*. Det är verkligen som att nån har tagit allt jag hatar i klädväg å satt ihop det. Skimrande rosa (blääääääääääääää) + pös + volanger = Jag spyr litegrann.

My talk is dirty but my boots are clean,
now, aint that worth a scream? 

(10 poäng/pussar till den som kan gissa låtarna! UTAN att kolla!^^)

  

She's a dimestore diamond,
shines like the real thing 


JAG VILL HEEEEM

För er som har undrat hur amanda möjligtvis kan ta sig ut på internet, är inte hon i Lofsbajsdalen? Sååå kan jag berätta att jag har lyckats sno mammas dångel (det rimmar på hångel!) å tagit mig en å annan smygtitt på vad ni har haft för er! ^^
Jag hoppas att ni har det lika roligt som jag.... nej det gör jag inte, jag är väl inte sadist heller. Jag kan ju säga att jag har det sååå såååååååå tråkigt här. Inte så tråkigt utan såååååååååååå tråkigt. Men det kan väl behövas ibland I guess, jag är ju inte känd för att vara särskilt bra på att varva ner^^ Men här måste man liksom varva ner, finns inte så mkt annat att roa sig med. Förutom att slå knut på sig själv och tvinga in sin stackars sargade kropp i omöjliga ställningar som nån tokjapan kallar yoga förstås (avslappnande stretching my ass!). Det är iaf vad min moder, jag o Blossom Tainton har drygat ut tiden med. 
Om man går ut genom dörren så fryser man ju ihjäl! ÄNDÅ så tyckte min kära lilla moder att vi skulle ta en tur upp till skidspårscentralen (för er lyckligt lottade människor som inte vet var detta ligger, så kan jag berätta att det är typ 3023532049503245 km bort. Nästan iaf.), vi frös typ ihjäl. Förutom Ijeh som skuttade runt med en filt runt sig. Så sööt! :D Såg ut som en liten tornerhäst ^^
Igår så såg vi först "Into the Wild" o sen "Chasing Liberty". Båda handlade typ om att rymma ut i världen... JAG vill rymma ut i världen! Rymma härifrån iaf... VI HAR BARA 1AN OCH 2AN. Hemskt är vad det är ... horrible!       

RÄDDA MIG. JAG BLIR GALEN AV ALLT DETTA AVSLAPPNANDE OCH NEDVARVANDE.

(Har skrivit lite historia åtminstone, så heelt förlorad till avslappnandet är jag inte iaf^^)


RSS 2.0