I wanna walk the Milky Way



Jag tänkte att jag skulle kolla vad som hände om man försökte inbädda en hel spellista, ni får väl experimentera o kolla lite, förstår det inte riktigt själv, haha. Den här låten alltså! Den förföljer mig! Ni kanske är supertrötta på den allihopa (vet inte hur mycket den har körts här hemma), men därnere var den med i reklamen för fljasdfkljadf serien! JAG VILL SE DEN! Undra om man kan kolla på den här hemifrån? Det var typ True Blood + Downton Abbey :D I brist på serien tänker jag alltså lyssna på denna låt o minnas reklamen. Now you know.

ants in my pants

Jag har spenderat 5 veckor i australien (där man uppskattar antalet ormarter till ca 200), o har inte sett en endaste liten orm. O nu, när jag tar mig en liten promenad för att återbekanta mig med mina hoods, vad ser jag på stigen om inte en huggorm! Har sett max en orm förut i hela mitt liv! Vad är oddsen liksom. Vet ni vad det bästa är med att inte ha tappat bort sin mobil? Att man inte behöver hålla koll på den! Det blir massa plats över i väskan oxå. Men det var bara ett sidospår (som vi alla vet spårar min hjärna ur o ger sig in på sånt lite nu o då), tillbaka till ämnet! Djur. Jag har ett ringformat eksem i höger armveck. Intet ont anande kom jag simmandes när jag blev attackerad av okänd angripare! Kliar gör det. Träffade precis där dykdräkten tog slut, ska det vara så svårt att göra en långärmad dräkt, kan man tycka! Förbenat oxå. Sen så blev jag kissad på av en fladdermus. Ja, jag vet. Jag önskar att jag skojade (PÅ HAKAN). Den sista stugan vi bodde i saknade en vägg, det var öppet rätt ut över dalen. Hur fint som helst, på dan. På natten, not so much! Nattfjärilarna flockades kring nattlampan (tur att du inte var där jenny, haha). O svuschsvusch! kom fladdermusen flygande över våran säng o tog sin en o annan fjäril. O släppte lite annat, hrrm. På morgonen hittade vi en massa fjärilsvingar på golvet. Tillsammans med lite annat smått o gott, hrrmhrrm. It may surprise you, men det här var det bästa hotellet vi bodde på. Hahah, innan ni blir jätteförfärade ska jag kanske säga att det låter mycket hemskare än vad det var. Vi fick vi ananas o passionsfrukt direkt ur trädgården till frukost :D mycket mer än så krävs inte för att vinna mitt hjärta. Ja, jag erkänner, jag är en fruktslampa.



GOSASUGEN JAG BLIR

attjagaldrigkankommapåenbrarubrik

Jag saknar min hund :( Sitter o kollar på animal planet ... först var det dokumentär om utrotningshotade pygméelefanter på Borneo (SLUTA ÄT PALMOLJA FÖR GUDS SKULL) o nu hundar som blir tvångsomhändertagna. En liten collie som är rädd för trappor för att den aldrig har fått gå i en.
Nu till australien! Jag lyckades köpa till mig lite datortid till priset av att skriva en text på MinTur. Jag kan inte hitta min mobil förresten :( Min käraste ägodel, BORTA. adlfjaölsdfjlöasjdfölasdjf! Hur ska jag överleva 30 timmars flygresa UTAN MUSIK? DLAÖSJDFÖKLJSADLÖFJLSAÖDF!
Men neeej, jag skulle prata om australien. Jag gick 17,4 km i subtropisk regnskog igår! Det var .... grönt. Vi har åkt ifrån Surfer's Paradise nu, o har hamnat i Noooosa, yeah! Här finns tydligen australiens bästa surfarstrand,  man undrar ju vad Surfer's Paradise var då? Här finns inte en våg så långt ögat kan se o inte endaste liten surfare heller? Det är ett mysterium. Hotellet vi bor på har fyra pooler o två spas (vet inte riktigt vad det innebär, har inte kikat, men det låter braa!), hehe. Men ingen hotellfrukost! Lite ledsen över det, jag älskar hotellfrukost :( Äsch, det är sånt man får leva med. Får nöja mig med mina fyra pooler. (En är uppvärmd! HEHE!)

Vi såg en känguru igår! (Vi höll nästan på att köra på den, men det behöver vi inte säga).

No worries, mate!

Australien ..... det är som att någon har dumpat ett gäng britter i ett land där 8 av de 10 giftigaste ormarna i världen finns, pyttemaneter som inte syns kan ta död på en o världens farligaste krokodiler huserar i hamnarna. Ett land icke menat för rödbrända små britter, minst sagt. Här o var har dom ändå lyckats skapa små pölar av civilisation o på köpet har de både blivit extremtrevliga, sociala o SNYGGA.

ALLA har precis såna hattar som man tänker att dom ska ha oxå, haha

Way Outback

Jag har för första (o förhoppningsvis sista) gången, brutit mina egna etikettregler o det grövsta. Jag hade strumpor. Och sandaler. Jag vet, det är hemskt. Låt mig redogöra för de förmildrande omständigheterna! En mjuk soffa, 4.20 på morgonen, jag tar chansen till en tupplur mellan flygen. Jag drar på mig mina sovsockor (kalla fötter = ingen sömn!) o sträcker mig efter min stora, varma, välkomnane fleece, o inser att jag har glömt den på planet. Såklart. Fyra olika flygplan o lika många flygplatser, det är ett mirakel att det inte var det enda som kom bort! I panik drar jag på mig sandalerna o skyndar till närmsta hjälpdisk. Jag fick tillbaka den, o tack gode gud för det! Hade saknat den följande natt där jag låg på en madrass, på sanden, vid elden i min lilla sovsäck. Ensam under stjärnorna! Svinkallt ändå. Var tvungen att känna efter så att tårna inte frös o trillade av. Följande morgon hände det, till min stora skam, igen. O värre. TVÅ par strumpor i sandaler! Men när man kravlade sig ur sin swag (typ kroppsnära tält) där på morgonen, kissnödig som satan, kändes det ganska värt det må jag säga ... så värt det att jag gjorde om det morgonen därpå. Jag vet, jag är en hemsk människa. Hahah, natt nr 2 låg jag så nära elden (jag vill behålla mina tår) att det kändes som att dom höll på att brännas bort. Var tvungen att kolla efter hela tiden för att se att swagen inte tog eld. O det var inte det enda jag var tvungen att kolla efter! Försökte röra lite på mig var 5e minut så att mössen inte skulle krypa upp på mig. Lyckades inte riktigt, jag hade en lite väl close encounter with the australian wildlife, vaknade av att en liten mus satt o sniffade på min näsa. Tur att det var en mus i alla fall. Dom är åtminstone söta. The real outback experience! Jag blev lite ledsen när nån mus tog sig ner i nutellan (har börjat vänja mig vid nutellamackor till frukost), men jag tröstade mig med lite jordgubbsmarmelad. jag har inte gått upp efter kl 6 på tre dagar. När vi kisspausade mitt i den 5 timmar långa bilturen, hittade vi 7 gigantiska spindlar i gigantiska nät, hängande över damtoaletten. 
Men herrjösses hörni, möss o spindlar till trots, det här har banne mig varit några av de bästa dagarna i mitt liv. Uluru är ... MAGISKT. Jag älskar stället! JAG ÄLSKAR AUSTRALIEN.

RSS 2.0