Show me your teeth!

Gissa vem min pappa lyssnar på när han städar (på mycket hög volym)? LADY GAGA! "Jag får lust att dansa!", säger han o valsar runt med skurmoppen x'D

Jag vet att ni vill ha henne!

Bara för att min Jenny är snyggaste o coolaste bruden ever! Bäst på teater är hon oxå. Min bebis :')


Ärtor & Löv!

TRE inlägg på mindre än 12 timmar alltså, shit vad jag är produktiv! Men tänkte att när jag ändå håller på så kan jag lika gärna köra slut på er ;D

VET NI VAD?

JAG SKA PÅ PEACE&LOVE. KAN NI FÖRSTÅ? :D FÖR JAG HAR INTE RIKTIGT FATTAT DET SJÄLV ÄN. JAG ÄR TRÖG. (slog faktiskt dörren i huvudet på mig själv igår. Jag är skadad. Skyller på det :D) MY GOD.

ADFLKJASDNSDNCVOWIFGN!

HAHAHAH, (detta skyller vi oxå på dörren) la upp detta fina inlägg, sen gick jag in o kollade på statistik o ba: "nämen oj! Redan en som varit inne o kollat, undra vem det kan vara? How exciting! :D". SEDAN läste jag den lilla texten överst, där det står "Antalet unika träffar blablabla, du får SJÄLV EN UNIK TRÄFF" x'D
Fuuck, jag som varit sjukt nyfiken på vem den femte människan som alltid kollar är, (som inte är Lotta, Jenny, Sosso llr Anna) o så är det JAG SJÄLV x'D

PÅ TAL OM ANNA, GRATTIS TILL HENNE FÖR DET ÄR FAKTISKT HENNES FÖDELSEDAG IDAG! :D HURRAHURRA! <3


BARA FÖR ATT JAG VET ATT NI ÄLSKAR BILDER PÅ MOI

Lika snygg då som nu! ;D Fint att jag har ändrats så mycket på 7 år x'D TUR att jag inte har samma kläder åtminstone ..

Nyklippt heting! ;D



Modet i början av 2000-talet alltså...

Är man het så är man!

Bara för att jag är så snygg! Å för dig Lottis ^^





Sablar vad det är svårt att skriva utan att råka använda pekfingret! ONT gör det! Tänkte lägga upp en bild på min uppsvällda korv till finger men blev nästan lite yr själv bara jag såg bilden så jag besparar er det ^^

AJ

Antingen enorm klumpighet eller bara totalt oflyt ... när jag kom å skulle öppna ytterdörren lyckas jag (på nåt konstigt sätt) öppna den på mitt huvud (ajajaj!) o sen när jag skulle släppa in hunden genom andra dörren lyckas jag drämma igen den rätt på mitt pekfinger. ONT SOM SATAN! Det började blöda å nu har jag satt på plåster (varför i hela friden gör dom det så svårt att sätta på plåster? Har man pissont i fingret o ingen mamma närvarande är det ju svårt som fan att få dit det!) Å nu bultar mitt finger konstigt. Kan till och med se hur det bultar. Är det normalt? x)


JAG HAR SERIÖST ANDNÖD

JAGDÖRJAGDÖRJAGDÖR, GISSA VEM SOM HAR EN BILJETT TILL PEACE&LOVE LIGGANDE I VIKTIGA LÅDAN? JAAAAAG! GISSA VEM SOM ÄR DEN ENDA SOM HAR BILJETT TILL PEACE&LOVE? JAAAG! JAG DÖR EN LÅNGSAM DÖD HÄR. EN HJÄRTATTACK ÄR INTE LÅNGT BORTA. MY GOD.
JAG LOVAR ETT INLÄGG TILL, SNART. NÄR JAG INTE ÄR PÅ BRISTNINGSGRÄNSEN. (NÄR MINA SMÅ SEGISAR HAR KÖPT SINA BILJETTER, MED ANDRA ORD.)

HJÄLP


I wanna give you a good song

Jag är glad :D Har varit konstant glad sen skolan slutade igår, vet inte varför? Kanske för att jag ska på Salem Al Fakirs konsert, eller för att jag var hos pluttis o VANN på wii (heheheheh ... min bästa placering var som 6a av 12, men jag vann över lottis åtminstone! ^^) o fick jordgubbar igår, eller för att mitt PM är klart, eller kanske för att jag ska träffa mina små hjärtan o gå på bio ikväll? :D I am one lucky person!

På tal om Salem, så har jag räknat ut att om låtarna är i genomsnitt 3,5 min, så hinner han med 17 låtar så jag har gjort en lista med mina 17 favvisar, bara för er småttingar i skolan som inte hade hört så mycket :D (Salem Al Fakir) Bra va? :D (Hoppas att den funkar nu, kmr aldrig ihåg exakt hur man gör o det verkar inte funka när jag testar, men kanske för er?)

Igår när jag o lottis anländer till Emilia, så ringer vi på å jag vinkar glatt genom fönstret. Men icke till Emilia som jag trodde, utan till hennes stackars lilla bror som förskräckt öppnar o berättar att Emilia inte är hemma! Villrådiga som vi var, tog jag o lottis vår tillflykt till gatan där utanför o fick vackert stå där o vänta tills Emilia behagade dyka upp vid 20.00. (Förvarnade henne t o m o sa att vi skulle komma 19.45, den lilla fisen! Fast hon hade iof vart iväg o köpt gooodis till oss så, emilia, om du läser det här (vilket jag inte tror du gör, bajsunge -.-) så är du förlåten ^^)

Megasnyggisch bild på lotta! Vi spenderade vår väntan med att leka Top Model :D






Cobrastyle

(bara lite inom parentes... edward är MIN och so is jacob :D (ett ögongodis, en sängvärmare ^^) Gissa vilka jag har drömt om där uppe i min ensamma lofdsdalssäng... heheheheh)

Nämnen tjenaretjenare säger jag som har återvänt från ödemarken! :D
Det regnade igår så då övertalade jag les parents att åka hem en dag tidigare med det övertygande argumentet att det säkert skulle regna idag med - självklart var det strålande sol imorse när vi åkte o när vi kom fram till Uppsala så spöregnade det, men vad gör det! :D

Kollade (min vana trogen) på True blood i onsdags, pappa kom o kikade lite o utbrast sedan förfärat: "Men lilla Amanda, ska du verkligen se på det här? Det är ju .... porr!" Och jaaa, dom har ju faktiskt sex HELA TIDEN. Typ pratprat... sex... prat... sex... sex ... sexprat... sexsex. I just detta avsnitt (som min fader olyckligtvis valde att kika på ^^) så låg hela byn o pökade på i en glänta, sedan hade vampyrbill sex i blod med vampyrlorena, jason sexade på i en kyrka o sam + daphne besudlade biljardbordet. Sååå vi bestämde oss för att se en film istället, så vi såg "My best friend's girl". Den handlade uteslutande om: S E X. Dom gick på strippklubb o pökade på o ingenting censurerat här inte! Pappa blev bara blekare o blekare o tillslut så stängde han av o vi hade sexsnack! (Gör inte nåt du inte vill, tro inte att det går till så i verkligheten... blablabla. Som att jag trodde att normala människor har sex i blodet av nån dom just mördat liksom xD) 

Jag sörjer över det faktum att jag befinner mig här medan jennypenny springer runt i The Land of Harry Potter & Robert Pattinson o pratar med snyggish engelsmän o har 16 grader varmt. Snyft.


RSS 2.0