beatlesmania

Jag hade ju tänkt boka klipptid o få lite styr på håret mitt .... men varje gång jag ser Hair eller bara lyssnar på låten Hair så får jag sån himla lust att bara spara ut det! I want it long, straight, curly, fuzzy ... flow it, show it, as long as God can grow it!

fin & somrig

Hårhårhårhårhårhår HÅR!



BÄSTA MUSIKALEN! SÅ BRA! O biljetten kostar bara 150 spänn för alla under 25, SE DEN! Dom hade så coola kläder o det var en massa folk o dom sjöng så sjukt bra o det är så sjukt bra musik o han som spelar Claude är jättesnygg. (O man får se honom i kallingar, hehe) SE DEN.

Here I come dum da dum da dum da dum

Usch, jag hatar att göra saker utan musik, jag tycker inte om när det är tyst. O nu måste jag sitta här o plugga kemi som en tok = INGEN MUSIK! På flera timmar! Jag måste ta pauser lite då o då o bara köra en låt o sjunga med litegrann, så klarar jag mig en stund till. Ska städa mitt rum sen :D (= mycket musik på mycket hög volym). Jag älskar att städa när ingen annan är hemma (pappa hemma = det måste vara tyst som i graven)!

She's got her lipstick on
Hit and run, then I'm gone


(Hehehe, gissa vilken låt jag lyssnar på mest just nu? ^^ Fast nu när jag har lyssnat några gånger börjar jag ana att texten inte är lika söt som framförarna, men ääsch, man ska inte lyssna på texten, eller hur? ^^)

Hahah, jag är fortfarande hes från allt skrikande i lördags kväll!

I'm a jedhead!

Till Lotta: MEN FAKTISKT! Dom var ju så himla tråkiga! NÅN som kommer ihåg något överhuvudtaget från Italiens låt!?
OHHHADFHASDFHLJASDF Jag är fortfarande SÅ ARG! Jag trodde att det skulle lägga sig tills idag, men icke sa nicke! HUR KAN DEN TRÅKIGASTE LÅTEN I UNIVERSUM VINNA!? Europa är så himla TRÅKIGA! Dom har helt enkelt ingen smak o dom känner inte igen bra musik (=en snygg kille, hehe) när dom ser en! O att inte Irland kunde få vinna åtminstone? DÅ hade jag faktiskt varit nöjd o glad. Den var ju lugnt roligast! Men Europa har helt enkelt ingen humor. Dom vill ha en bajstråkig låt sjungen av en tjej med färgat blont hår o en tråkig (ful) kille som ingen minns vad dom heter. Inte kan man stava deras land heller. Mmm, kul Europa, kul. Nej, jag är inte bitter.

SÅ VARFÖR KAN VI INTE FÅ VINNA DÅ?

Det andra stora lägret av utlandssvenskar i Düsseldorf är Azerbajdzjan, som liksom Ryssland blev finalklart redan i tisdags. Landet deltar för fjärde gången, och för tredje året i rad är det till stor del svenskar som står bakom. Bidraget Running Scared är skrivet av bland andra Stefan Örn och Sandra Bjurman, som också skrev landets bidrag 2010. Anders Bagges produktionsbolag står bakom.

Lars Wallin har designat kläderna, och Rennie Mirro har anlitats för koreografi och regi. Som Melodifestivalens chefskoreograf var Rennie också delaktig i Eric Saades nummer med Popular, både inför Melodifestivalen och i planeringsstadiet inför Eurovision Song Contest.

Bakom artisterna Eldar Gasimov och Nigar Jamal står dessutom en helsvensk kör, med Jessica Marberger, Vera Prada, Lisa Stadell och Åsa Engman. Jessica Marberger och Vera Prada utgjorde två tredjedelar av Shirley's Angels, som tog sig till Andra Chansen i Melodifestivalen 2011 med I Thought It Was Forever.

- Det är toppen att jobba med svenskar, alla vet att svenskarna är bland de bästa i den här branschen, säger Nigar Jamal om samarbetet.


Il y a tout que vous voulez ...

Jag ser pa the Simpsons pa franska, hehhehe. Har vart i Paris idag!

RSS 2.0