What the water gave me

Jag älskar florence, hon är så ...... röhårig. Nu ska här diskas, adieu!








dslöfjlösdjflö

Även om (jag vill skriva även fast fast det säger min svenskalärare att det får man absolut inte göra) jag inte fattar ett dugg vad det är man ska göra, är jag så jäkla pepp! SNART OKTOBER.
AHhhhhh, fast jag älskar september. Det är som senvåren (som är BÄST) fast med fina löv o snygga kläder (pastell är inte riktigt min grej, lite så höstigt lila o orange o röd ... MUMS). Jag sitter ute på altanen :D Med fleecetröja, sockor o mjukisbyxor, men ändå! Nu ska det njutas av solen, banne mig!
Tralala, igår var jag på Jane Eyre! En av världens bästa böcker ..... det säger nästan sig självt att man kommer bli lite besviken på filmen, fast jag tyckte faktiskt att dom hade fixat det bra. Allt som BBC rör vid blir ju typ bra. Jättebra skådespelare, lite sådär lagom fula. LÄS BOKEN, för guds skull.



Jag vill ha en sån där knutflätgrej! Det borde väl inte vara så svårt?


sjuuuk

Jag är sjuuuk ..... (kände inte att det räckte med att bara uttrycka det i rubriken). Ligger i min soffa o tycker allmänt synd om mig själv. Snorar gör jag oxå. O råkade precis hosta ut te lite över allt. Känner mig lagom fräsch. Jag tröstäter äppelkaka, äppel o hallon- smoothie o dricker äppel o kanel-te. Anar vi ett tema? Funderar allvarligt på att gå till skolan i mjukisbyxor imorrn, det skulle vara så aödljfklöj skönt. Fast jag har ju stått emot mjukiskläderiskolan- impulsen i två år, kan jag verkligen ge upp nu? Men det är ju så sköööööööööööönt ............. Fast nu har jag iofs spillt (låter lite fräschare än att säga hostat, though you all know the truth) äppel o kanel- te över dem .... Time will tell!
Någon som har missat att True Blood har startat igen? Första avsnittet förra onsdagen, finns på svtplay (MIN FAVORITSIDA NR 1 (förutom vårdguiden.se)). Jag hoppas att den här säsongen blir oäckligare än den förra (urk). Lykke tycker jag att ni ska kolla på ikväll 21.00. Har gått nåra avsnitt nu, men det är skitsamma, det är ändå det underbara introt som är bäst. Jag känner mig som det där introt. Jag är halvgalen. Jag tycker om runda, färgglada saker. Jag är en nörd. Jag vill ha ett sånt där fint periodiskt system. Life går på söndagar 19.00 oxå! Ni måste se växtavsnittet, det var det allra första (SVTPLAY <3), så in i gatan bra. Vem kan motstå britterna när deras kompani bredkastar som bäst?

Oh it's crazy, it's crazy up in here
I'm inside my head, how do I get out of it?




Den är ju lite knäpp men ändå lite söt på nåt sätt?

RSS 2.0