la fraaance

jag sitter har i varldens franskaste by i varldens franskaste hus o mar fint! Superkrangligt tangentbord dock! Saaa nu orkar jag inte skriva mer x) men ja, livstecken!

Eight Days a Week

JAG HAR HITTAT NYA BEATLESFAVORITER! :D (Tack vare Anna o hennes generösa utlånarhet). Lyssna på Love Me Do, Eight Days a Week och Help!. Andra lite fina låttips som jag tänkte strö över er (även fast jag misstänker att det bara är Jenny som bryr sig): My Girl You Blush med Moi Caprice och Take the Long Road and Walk It med The Music. SÅÅ, nu kanske ni klarar er medan jag är borta!


Capital H-I-M (fattade inte jag först)

Igår bytte jag hjul på min cykel! O idag gör jag fiskgratäng. Jag känner mig .... redig! Jag vet inte om ni har sett videon till Born This Way, så jag tänker lägga upp den här så att ni säkert har sett den så att vi kan diskutera den sen :D Hon står jättemycket utåt med fötterna o så har hon konstiga sandaler. O lägg speciellt märke till att dom ligger o gör gud vet vad i nån konstig gyttja. Det är mina diskussionsämnen, så att ni är förberedda o införstådda med vad jag menar när jag börjar snacka gagasandaler.
                                                                                                                                                                
 

SNYGGASTE BRUDEN

Jag o min pangpärla! SHIT vad hon är söt, fin o BÄST! Jag vill bara pussa lite på henne, men eftersom hon inte är här o låter sig pussas på så tänker jag lägga upp en bild på henne istället o säga att hon är SÅ bäst på musikal o teater o allt vad hon ger sig på!


Hej då, civilingenjör

Vad sägs om en kurs i "Amning och bröstmjölk- 7,5 hp"? Eller kanske en kurs i "Antennteori- 7,5 hp"? JA, dom finns här i vår kära hemstad! Hahah, o jag har inte ens kollat igenom alla på A än! Ja, det är sånt här jag sysselsätter mig med när jag har tråkigt. Visste ni att Uppsala har bredaste utbudet av Biologi och Bioteknik- kurser i hela Sverige? Dom har fått en massa pris hit o dit. Känns lite jobbigt, jag kmr aldrig hitta nån anledning för att ta mig härifrån :( Man får åka på en tre veckors resa till Kina för att studera biodiversitet oxå! :(
Hahah, "Barn och sång- 7,5 hp", känner ni er manade?  


Så söt, så söt!

Ni måste lyssna på den här intervjun med Annika! Våran lilla mentor! <3


Jagbloggarförattjagvillslippaplockaurdiskmaskinen

Vädret var ju minst sagt skumt idag! Det spöregnade kort när jag kom ut ur skolan, solen sken när jag bytte buss nere på stan o här hemma var det blåsigt o mulet? Aprilväder I say! På tal om buss så körde The Playtones turnébuss förbi mig där jag stod vid busshållplatsen o njöt av vår klotrunda vän. Den var ... blå.

En eloge till lotta som har kommenterat fyra inlägg i rad btw! :D


JAG ÄLSKAR SOLEN

Min största kärleksaffär är o har alltid varit med denna gyllengula boll. O min kärlek till vår cirkulära energigivare bara växer! Oh du gudomliga värmekälla som ler mot oss stackars satar som framlever halva våra liv i mörker!

Mandamandlar!

JAG VILL HA MANDLAR. Jag äter alltidALLTID mandlar när jag pluggar fysik eller matte. Jag behöver energirikt småätande! Jag brukar ju knapra i mig en redig mandelranson varje dag o det kan jag kanske klara mig utan, men jag MÅSTE ha mandlar till fysiken, annars kommer jag banne mig totalköra på det där satans provet! Hunden kom precis o la sig över båda mina armar, han tycker om att vara i centrum. Gör det lite svårt att skriva dock, dessutom känner jag mig så matt av mandelbrist att jag inte orkar skriva mer ..... jag dör ...... puhhh .....

Hehehe, amande på franska = mandel :D

hosthost :(

Hörni! Ikväll kl 9 på 4an så ska ni se Nanny Diaries! Jättebra film + att Scarlett Johanssen är med o hon är ju bara bäst. Jesus vilket bra tips! O idag är sista dagen för att se sista avsnittet av Downton Abbey på svtplay! Alla som inte har sett det MÅSTE göra det, bästa serien sen Emma. Jag älskar SVT! :')

Lite för övrigt så vaknade jag 07.34 imorse för att jag hade jätteont i halsen o så kunde jag inte somna om :( (Tyck synd om mig!) Så jag bestämde mig för att fördriva tiden fram till frukost med att se på Pretty Woman. Så nu äntligen har jag sett den! O på tal om klassiker så går Sleepless in Seattle imorrn kl 19.10 på TV4 Film, känns oxå som en sån där klassiker som hör till allmänbildningen :)

Vad fint att ni kommenterade så mycket förresten! Det värmer mitt bloggarhjärta! <3



Bara för att jag testade en massa olika blombilder innan jag hittade rätt o ändå har dom uppladdade o för att det är roligt med lite fina bilder ibland. :)

RSS 2.0