Ba-na-na <3

Heheh, se båda.




Jolly Molly

Vi såg Hysteria igår! Hysteriskt rolig (heheh). Brittiskt 1800-tal = fina kläder, fint hår, o så handlar den om vibratorns uppfinnare. What's not to like liksom? Dessutom är det lite kvinnokamp med oxå o ni vet ju att jag gillar sånt. O Maggie Gyllenhaal är bäst o Hugh Dancy är snygg. Awesome. Såg ÄNTLIGEN Dumma mig i fredags oxå, hahah. Underbar film. It's so fluffy!



Heheh, den ursprungliga vibratorn. Aldrig i livet att man skulle våga använda den där borrmaskinen! Teknikens framsteg, mmm <3

Douchebag jar

ÅHHHHHH hörni! Om ni aldrig nånsin har lyssnat på mina TV/Filmråd så måste ni göra det nu! Se på New Girl! Bästa serien, hahaha! O om ni vill, svenska dialektmysterier från idag ..... Han är i Uppland jue :P Men ni MÅSTE se New Girl! Ohhhhh jag älskar Zooey Deschanel <3

Jag bara måste!

ESC! Jag såg precis första "Inför ESC", fy vad jag tycker om det programmet alldeles för mycket! SÅ kul. Gina är med, jag gillar Gina. Finland-Thomas är bara bäst. Måns har skaffat SKÄGG. Det var hemskt först, men nu .... I kinda like it, hehe. Åhhhhh, Finland har ett bidrag på muminsvenska! Jag älskar't! Grekland hade inte råd med nån melodifestival så dom körde i ett köpcentrum. Kreativ lösning tycker jag! Inte alls så illa! O vad ska man göra när man inte har råd med guldregn o glitter, visa trosorna såklart! All specialeffekt man behöver. Kommer säkert funka jobbigt bra. Allt var ganska dåligt förutom Montenegro som var dåliga men minnesvärda. Dom hade en tjock gubbe på åsna som bland annat limmade på en "Miss Sverige". Vet inte om man ska tycka att det är kul att Sverige får vara med på ett hörn eller inte? På tal om Sverige som är med på ett hörn! I år är det TIO låtar med som har svenska upphovsmän! Heheh, man blir ju lite glad. Sverige äger. Annars var Schweiz bäst. Typ Jedward-U2-lite Ola Salo. Inte jättebra dock. Bara för att jag tycker att det är så väldigt kul o vill att ni ska ha allt framtida diskussionsunderlag tänker jag härmed lägga upp godbitarna från varje avsnitt. Nu blev ni väl glada!

Mumin! <3


Virus, no more!

Ahh, nu har jag äntligen lyckats återställa mitt hotmailkonto. Så nu är det helt lugnt att läsa mejl från mig igen (förhoppningsvis, man vet aldrig med mig!). Det är åtminstone en nyttig grej avklarad. Annars förstår jag icke vad som hände med min pluggeftermiddag! Jag kom hem hur tidigt som helst o tänkte avverka allt jobbigt, men sen hade jag ju så gott om tid ....... det går alltid åt skogen när man har gott om tid. Hmmf.

My god.

Jag har precis skickat in min ansökan, gulp. Det är precis samma känsla som när man har skrivit på ett prov hur länge som helst o precis har lämnat in, man blir helnojig. Det känns som att jag har lämnat in alldeles för snabbt o utan att kolla igenom (som vanligt, haha). Pappa ansträngde sig verkligen in i det sista att få in mig på något lite mer matematiskt men nej, det är så kört. Jag är så såld på biologi att det finns inte. Biologikandidat, Hjärnan - funktioner, sjukdomar och mysterier och Anatomi blev det, haha. Alla dessa kataloger jag samlat o kånkat o omsorgsfullt brett ut över hela min säng till ingen nytta. Men nu ska här pluggas fysik! Samuel kör Rammstein och "Far jag kan inte få upp min kokosnöt" om vartannat på hög volym. Jag vet inte om man ska beundra hans musikaliska bredd eller gå o dra ur sladden?

Glad påsk alla mina små kycklingar!

Jag vet att det är några dagar kvar, men ändå. Så kan det vara! Bröden blev skitsnygga, men smakade niente. Fänkål nästa gång! Fänkål, mmmmm <3  Förresten, smsa mig av bara satan på torsdag! Jag har 8 timmars tåg- och bussresa att fördriva ..... Jag kommer sakna er däruppe, pussungar :(


Tass, spark, tass, spark

Alltså vad är det här? Det snöade imorse, för bara 10 min sen funderade jag på att ge mig ut o njuta av solskenet o nu HAGLAR det?! Jag har bakat bröd. Dom är i ugnen nu, hihi. Dom är så fina, så fina! Jag blir så glad! Jag hoppas dom är goda oxå, annars är det 4 timmar och 40 minuter av mitt liv jag aldrig får tillbaka, haha. Jag vill bara säga, innan ni går i taket därhemma, att den totala arbetstiden var max 30 min. Så ni behöver inte oroa er över att sysslolösheten har gått ut över min mentala hälsa ;)


RSS 2.0