ajsdklfjaläskd

Det var såååååå nära att jag skulle orka ladda upp lite bilder men nej, jag sitter vid fel dator o orkar inte byta x) men det ska komma lite bilder för eller senare, jag lovar!
Det här var ju ett nödvändigt inlägg. Jag borde byta bloggnamn till nödvändigainlägg.se. Neeeej, allt är nödvändigt :D O nu vill jag veta, VAD ska ni vara på halloween? :D

TRE VECKOR! Dags för oss harrynördar att börja peppa :D (Undra hur tidigt man kan reservera biljetter?)

un grand problème

Jag spyr. Jag är SÅHÄR nervös. Om man bor en timme från Paris, hur kul är Uppsala då? Om man pratar världens vackraste språk, hur fult är inte svenska (världens skummaste språk, norska är åtminstone gulligt) då? O sist men ICKE minst, om man ska träffa någon som bor precis utanför världens modestad, VAD HAR MAN PÅ SIG?

dölfjldjflsajd

Era små latmaskar! När det är kortkorta inlägg kommenterar ni minsann, men så fort man börjar sväva ut lite så tomttomt i kommentarsfältet! Är det för att ni inte orkar läsa hela den långa grejen o då inte kan kommentera för att ni inte vet vad ni kommenterar om, llr är det för att ni blir så utmattade av att läsa hela den långa grejen att ni inte kan uppamma nog energi att knåpa ihop en kommentar? ^^ Ni kan väl bara skriva "x has been here" så vet jag att jag inte skriver för tomma rymden iaf!
Kolla vilka fina bilder från tropiska växthuset! Visst blir ni jättejättesugna (vad är den här grejen med att dubbelskriva ord egentligegentligen? O.o) att följa med mig o kolla nästa gång Victorianäckrosen blommar llr hur? :D






Gynna Televerket!

Nu är det definitivt o absolut fastslaget, jag tycker verkligenverkligen om svenska filmer! Jenny, min kära leverantör av allehanda något annorlunda filmer, tog med sig Att angöra en brygga igår. Jippie, en svensk klassiker från 1965 ..... tänkte jag, o sen såg vi den o den var så SJUKT rolig! Den roligaste film jag har sätt på längelänge! (Kan bero på att de gjorde illa sig hela tiden o ja, ni vet min humor ^^) Men i alla fall, se den! Det är en kulturskatt :D Jag kommer aldrig våga segla igen!


Kuddelikudd

JAG HAR SYTT KUDDAR :D Nu vill jag att alla ska säga hur fina dom är :D
Här har vi en bild på konstnären och det ena verket! (Hade en till bild på konstnären + de båda verken, men där såg det ut som att jag bara bestod av ett huvud på två trädstammar till  ben så den hoppar vi över, den andra kudden ser ju ändå precis likadan ut, ni får föreställa er ^^) Min matchande sängkappa får ni inte heller missa att beundra :D (det är faktiskt mitt största syprojekt ever, då är det tillåtet att vara lite lagom skrytig tycker jag! Anti-Jante!)


We Will Rock You

Om man råkar ha en jättesnäll kompis som heter Emma som har en omusikalig lillebror, så kan man ha sån tur att man får gå på musikal, o det hade jag! :D Jag vågade bara ta upp kameran en gång (bildupptagning förbjuden - I'm such a rebel!), så här får ni de två bilder jag tog :D





Ja, de ger iaf en idé om lite hur det var. Synd att jag inte fick nån bild på the bohemians dock, de hade roligast kläder :D Jag är ju en sån som blir razzle-dazzled av en massa ljus o färger o kläder o dans o sånt, så jag tyckte ju att den här musikalen var jättebra :D Storyn var kanske något tunn (tänker nog inte ens försöka förklara den för då blir ni nog lite mindre musikalsugna) men strunt i det, musiken är ju bra o den var såhäääär rolig!
MERA MUSIKAL VILL JAG HA.

le klant

Jaa. Nej. Det är INTE en bra dag idag. Precis när jag skulle gå o hämta mina saker o äntligenäntligen få gå hem så inser jag att jag inte har min nyckelknippa. Så jag kan inte öppna mitt skåp. Så jag kommer inte åt min väska, min jacka, min mobil, min plånbok eller mitt busskort. Det är sån väldig tur att man har snälla kompisar som lånar ut kläder o pengar till en, tack sötnosar ^^ Blir arg på mig själv för att jag är så klantig! Jag har nu klippt upp tre hänglås, tappat bort två hemnycklar, glömt min plånbok på en sushirestaurang, blivit av med en påse med kläder, tappat mobilen + att förra veckan lyckades jag glömma kvar mammas sjal på en restaurang när vi firade hennes födelsedag ... klantklantklant. Vet ni vad jag skulle behöva? En personlig assistent vars jobb var att bara ta reda på mig :( Typ som en blindhund fast för klantar.

RSS 2.0