Champagne Showers

Den här helgen har jag matat en rysk stäppsköldpadda med ruccola, bakat en djävulskt god chokladtårta o slagit nytt längdrekord genom att dra ihop en Jamie Oliver 30 minute meal på 1 1/2 timme, med TVÅ hjälpredor!
-
Min medresenär på det sista tonårets vemodiga resa!

Snygging där! <3

FREEEDAG

Jag hade byxor idag! O jag tyckte nästan att det var lite mysigt med Ma E till kl 16.05 på en fredag. Undrens tid är inte förbi! Jag ÄLSKAR fredag. Då kan man ha parteey för sig själv framför datorn i köket med mjukisbyxor på sig.

Je suis très, TRÈS en colère!

Pulkaåkning + 1 1/2 timme boxercise = jag har ont ÖVERALLT. Tyckte ofantligt synd om mig själv igår. Resulterade i en halv (okej, heelt) uppäten tårtbotten + en cupcake som intogs alldeles för sent o som gav mig en sugarrush lagom till läggdags. Nu ska här ätas falukorv! Ja, jag är besatt av mat. Jag är KONSTANT hungrig. En halvtimme efter frukost smällde jag i mig hela mitt mellanmål = hade inget att förgylla min lååååånga, mörka eftermiddag med. Fast vi gjorde en grymt bra arg-pjäs på franskan, hahah. Det finns inget språk som är så kul att uttrycka ilska på, rien! Oh la, la, quelle passion!

Min medelålders man <3

Hahah, han sprang precis in under bordet o rapade.



Sommaaar <3 Fast nu har det ju precis snöat så fint .....

Min heeelg

.... har varit så bra, så bra! Fredags var bara fint, lördags var bara fint o ni är så underbart fina vänner allihopa. Jag vill bara ge er en revbensknäckarkram o en stor blöt puss! That's how much I love y'all :) <3 O idag åkte vi pulka! KUL. Man borde åka pulka oftare! Pulka till skolan vettja! Man får ta rejält med fart :D

You can't choose what stays and what fades

Det var ju flera timmar sen det förra inlägget! Menar ni att ni inte har hunnit läsa det o lyssna på dom två låtarna o blivit sugna på ännu mer? Fy skam! Som straff får ni lyssna på ytterligare en låt! Det är ju faktiskt F + the M :') <3 Har suttit o knarkat denna o skrivit om betakaroten. "Snyggeffekten" som man får från betakaroten ska vara en "brunare" (= gulare) hy, men vad dom inte säger är att man får gula ögonvitor o handflator på köpet! Nu vet ni det, nu kommer ni inte gå på sånt snicksnack ;) Visst blir ni superintresserade nu? Visst känner ni hur gärna ni vill komma o kolla på mitt projektarbete på PA- mässan? I know you want to! ;D


I'm gonna get my shady love

Idag tog jag bussen till skolan för att ha engelska. Precis innan jag ska gå av får jag veta att det är inställt, haha! Så jag hoppade av o tog bussen tillbaka.




<3


The wheels just keep on turning

Vill bara inleda med att säga att surdegen Sture har bubblat upp :D Jag tror att han har överlevt sin oinspirerade svältkost på rågmjöl o ljummet vatten. Nu står han där i min kyl o ser snygg ut o bara väntar på att baka bröd med mig, min nya bakbästis! Jag är PEPP!
Något jag däremot inte är så pepp på är det här växthuseffektvädret. Eller på att inte ha en enda svenskalektion mer inom överskådlig tid. Det får nog bli nån godiskurs i litteratur och litteraturkunskap i höst, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag behöver utlopp för min litterära energi!
På tal om litteratur måste ni läsa Niceville. Perfekt för lov, inte vardagskvällar. Man bara läser o läser o läser o läser o läser lite till o lite för mycket. Nu måste jag gå o stänga av radion. Det är radioteater. För BARN. Hellre lyssnar jag på Uutiset, banne mig. Nu börjar dom sjunga oxå! Jag känner hur mina finsmakaröron skrumpnar.

I won't cry when the silver lining shows

Jag blir alltid så musikhög när jag åker långt. Man tycker ju att jag borde vilja ha det lite tyst o lugnt efter fem timmars oavbrutet musiklyssnande, men icke! Mest lyssnas det på gamla godingar jag laddade ner innan sånt blev olagligt (= nostalgi på hög nivå). På tal om gamla godingar, jag blir så sugen på Coldplay på vintern! Kanske har det nåt med namnet att göra, hehehhe. O Kent o Winnerbäck o Eddie Vedder o Mew :') Jag tänker inte falla till föga för frestelsen o lägga upp jättemycket låtar nu, för jag vet att ni inte kommer orka lyssna på dom, men två! Bara två små, dom är ju så bra. Jag länkar till en spellista där jag har allihop istället, hehehe






Filmen är svinigt bra oxå. Perfekta lofsdalsfilmen, Lofsdalen = Sveriges Alaska

RSS 2.0