Oh no, inget mer tomteland nu vet jag att ni tänker, men här kommer EN till!



Den dansande granen såklart!

Ännu lite mera tomteland..



Queen Johanna sitter på Trollkungens tron!

Ännu mera tomteland...



Å alla barnen var glada! ^^

Tomtelaand!



TOMTEN HIMSELF! Man vill ju nästan gå fram å rycka lite i det där skägget o sen ge honom sin önskelista för säkerhetsskull...

Vacciin...

Nu har jag vaccinerat mig mot svinis! Jag gick upp KVART I SJU även fast jag börjar 11.20 för att köa o så gav dom oss en grön liten lapp o så fick vi komma tillbaka mellan 2 och 3, när jag skulle sitta på en föreläsning om jordbävningar fram till tre, såklart >.< för allt bara vill ju krångla till sig hela tiden... Å dessutom så kunde min nördklass inte låta bli att svara på VARENDA fråga som föreläsningsgubben ställde (DET ÄR INTE MENINGEN ATT MAN SKA SVARA PÅ FRÅGORNA FÖRSTÅR NI VÄL? HAN SKA JU PRECIS FÖRKLARA DET!) o så skulle dom lägga fram sina egna teorier o glänsa o DUMMADUMMADUMMA! så jag sprang ut därifrån skitstressad, å så fick jag inget bokmärke för att jag var vuxen.. ;________________; men jag har inte såå ont i armen iaf :D o jag fick en julkalender av mormor oxå! :D ååhh vad jag tycker om min mormor! Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från tomteland o så tänkte jag fixa till bloggen lite, men orkaa x) jeeenny, du hjälpa mig? (a) o mormor lärde mig att sticka oxå! För er som är intresserade håller jag just nu på med en mosstickning! :D
Mötte tre små söta tanter imorse på bussen oxå, o vad jag älskar tanter! Jag ska bli en sån söt tant som stickar o bakar bullar o pratar med ungdomar på bussen o gör dom glada! ^^

Högklackat.

Mina teorier om varför man uppfann högklackat:

a. För att plåga människor!
b. För att tjejer ska ha svårare att springa ifrån killar.
c. För att man ser så förbaskat rolig ut när man springer.

SÅ ONT har jag i mina stackars fötter, o jag trodde att det skulle bli bättre när jag tog av mig dom, det blev det INTE. Jag trodde att jag förstod hur du kände dig Anna, but oh how mistaken I was!

men måste bara säga att det är SO WORTH IT! Me loves skor <3 :D

Puff

Hmm, brabra med kommentarer! Jaa! Men så måste ni ju skriva era namn, annars vet jag ju inte om det är typ läskiga pedofilfrämlingar som är inne å snokar O.o
Hehe, i fredags var jag på en tur till alla landings (vi har ju iof bara två men de ligger lååångt ifrån varandra >.<) för när det är 50% chans att jag tar fel, så gör jag ju såklart det ;D Jag tror att Gud tycker om att leka lite med mig. Typ retas litegrann, eller så tyckte han bara att jag behövde lite motion. 
Har även sett lite på 17 again... Känns lite jobbigt att erkänna det, men Zac Efron är SJUKT SNYGG i den faktiskt.. särskilt i öppningsscenen! :D (ingen tröja = yummie!) Hahaha, har ni sett reklamen för svenska HSM btw? xD HAHAHA. Jag höll verkligen på att pissa på mig av skratt när Kevin Borg skuttade omkring o spelade basket å sjöng låtar som är rätt så corny från början men 1 000 ggr värre på svenska. HAHAHA.
Å så har jag köpt SKOOOR! :D JAAAA! om jag orkade (o vågade) skulle jag lägga upp en bild på dom, men nu får ni ta å träffa mig för att se dom istället. Å det är ju mucho bättre :D 

Å så tänkte jag bara avsluta med att säga: KLIPP LUGG! Tycker att vi ska starta en klippalugg- revolution! Klippklipp försvann luggen, PANG så ny Amanda! Jag har nu insett att jag i hela mitt liv gått runt med en liten luggperson instängd i en snedluggsperson! Me loves luggis <3 

Men så tänkte jag bara avsluta med denna svååra fråga, vad är snyggast? "O" eller "å" istället för och? Jag kan inte bestämma mig så jag växlar istället å så blir det ännu fulare xD ha, skum sak att tänka på kanske.. men jaja :D

Hohihi

Haha, jag är så bra på att hitta på rubriker känner jag xD Upp var jääättesöt! Söt liten gubbe, söt tant, söt hund = jackpot! :D Jag ville bara säga att jag är så duktig, jag har gjort näästan all matte, skrivit ALLA historiafrågorna, pluggat franska OCH engelska! Hurra för mig! Meeen nu tänker jag skolka från min danslektion... (jag klarar mig inte utan dig jennypenny!) meeen jag ska faktiskt gå på friskis istället, för att kompensera liksom :D så jag är duktig ändå! Å dessutom så överlevda jag Öppet Hus igår! Heeemskt, jag fick inte sitta på tre timmar :S Men de gav mig varm choklad å marshmallows så jag är glad ändå ^^ å så får vi ju komp såklart..
Jag vill bara säga att jag guidade 8 ST familjer varav FYRA inte ens var natur! Jag äger :D men det var hemskt, fullt med föräldrar som tvingar in sina stackars barn på nån linje fast de inte vill, å som pratar å pratar å pratar.................. Man kan ju bli galen för mindre :S Jag är bara en stackars guide liksom, å så kmr dom med värsta superfrågorna :S Nästan lite hes idag faktiskt. KAN oxå bero på att jag fick sluta HALV ELVA idag å har spenderat min ensam-i-huset-tid med att sjunga högt :D (och plugga duktigt ofc (a))

BAJS PÅ MISSADE SOVMORNAR

Jag hade lite bestämt mig för att inte skriva på ett tag (vill inte trötta ut er med mitt otroligt intressanta liv..) men idag kom jag till skolan kl 9.. VÅR FÖRSTA LEKTION BÖRJAR 13.25. Jag vill nästan gråta när jag tänker på att jag hade kunnat sova till kl 12 :''( jag kände mig bara tvungen att dela min olycka, lid med mig! 
Det enda lite bra med idag är att jag ska se UPP ikväll :D jaaaaaa! På tal om film så såg jag Marley o Jag igår oxå.... SESESE DEN! Världens sorgligaste och roligaste film. HELA familjen satt o grät, å då menar jag inte lite fisgråt utan verkligen storbölande xD (kan vara för att vi har hund oxå... men ni ickehundägare måste se ändå! :D)


Pyjaamas..

Jag har pyjamas på mig, klockan är kvart över fyra. Jag känner mig som en total luffare xD Men klockan var ju nyss 12! Mitt liv bara flyter förbi :S Å här sitter jag. ÄVEN fast jag inte har gjort klart matten tills imorrn (som jag för övrigt inte förstår nånting av) och ÄVEN fast jag har lovat att baka äppelkaka till pappa... (väldigt osmart av dom att låta mig göra det, om man tänker på hur det brukar bli när jag bakar O.o) Och så är jag totalt skitskraj för att vi inte ska ha nån film alls att lämna in imorrn så jag sätter all min lit och allt hopp till Lottis o Emilis (skickar mucho telepatiskt, moraliskt stöd till er!) å spyr på mig själv litegrann för att jag inte hjälper till. FAN TA FARS DAG. VARFÖR SKA DOM FÅ PRESENTER OCH VÄRSTA MIDDAN NÄR JAG INTE FÅR NÅNTING PÅ BARNENS DAG? VAD ÄR DET FÖR BAJSRÄTTVISA EGENTLIGEN?


Idol & annat bajs...

Jag vill allvarligt talat spy litegranna när jag hör inledningen till idol -.-' frivilligt tema och Rabih valde r'n'b.. (för övrigt min nästnäst mest hatade musikgenre).. vilken överraskning >.< usch. Det är bara fredag kväll men det känns verkligen som att bara PANG så kmr det vara måndag igen. Jag är en sådan optimist! Min pappa anklagade mig för att vara cyniker nyss... hellre det än typ äckelhurtig blämänniska säger jag bara!

Finfint

Tre kommentarer hittills, great! Faaast det vore ju fint om man visste vilka det var oxå?^^ men tack ändå! Och ja, jag skulle lägga på en kant på den vita texten om jag visste hur man gjorde xD meen jag kan försöka lära mig ;D Jag har klippt mig idag xO Jättejätteläskigt verkligen, men jag tänker då inte avslöja hur! Det får ni se. å så får ni säga vad ni tycker ^^ jag har kanske snaggat mig, vem vet? :D Inte för att jag någonsin skulle göra det frivilligt, men ändå xD frisören föreslog faktiskt snaggat på ena sidan och långt på andra, typ Iliana- style :S jag sa nej..


Woaa

Puss på Jenny som gjorde min text vit, nu tänker jag inte röra någonting alls för då kanske det blir fel igen :D
Men ojoj ser man på, tredje gången gillt nu! Jenny är ju min trognaste (och enda... xD) läsare hittills, men nu ni, nu ska resten få uppleva min underbart fina blogg oxå! Jag KRÄVER att alla lämnar minst en kommentar å säger precis hur fin den är :D


Hehehe...

Okeeej, nu har jag spenderat hundra år på att försöka göra mitt första inlägg vitt så att man ska se vad det står (jag är ju smått synhandikappad som de flesta vet och det vore ju kul om man kunde läsa sina egna inlägg) och nu har jag lyckats få allt vitt, UTOM det. Någon söt datanisse därute som kan hjälpa mig? (a)

Blogg alltså ^^

Efter enorma påtryckningar (från Jenny..) har jag nu gått å skaffat en blogg :D igen... x) måste erkänna att jag blir helt yr av alla konstiga stilmallar å skumma koder hit och dit, men jag SKA lära mig hur man gör och då ni, då ska här skrivas!  

RSS 2.0