Ama(nda)zing, heheh

Mitt hemsnubblande i Bergsbrunnas mörka, istäckta skogar i lördags resulterade i ett väldigt färgstarkt, uppsvullet blåmärke o en mycket öm vänstersida. Vad gör jag? Jag, som inte åkt skridskor annat än på gympan de senaste 7 åren, ger mig ut på långfärdsskridskotur söndag morgon! Jag har liksom alltid haft det lite på känn att jag skulle tycka om långfärdsskridskor. Det går fort, det är fin natur ..... Ja, vad behöver man mer liksom? Typ som längdskidåkning, fast utan uppförsbackar. Awesome, helt enkelt! Det ska nog bli mitt nya projekt. Att bli den nya Charlotte Kalla har jag ju lite gett upp,  ska nog satsa på långfärdsskridskor istället. Igår körde jag hårt på mitt "lite nära att svimma"- pass på Friskis. Så nu har jag förutom den där ömma vänstersidan två mycket, mycket, MYCKET ömma armar. Men jag är glad! För min hund, min syster, min Jenny är hemma. O jag blir så glad av att prata prinsessnamn o melodifestival på lunchen o sen svenska på engelskalektionen med mina tokstollar, ni gör min dag!

Gimme some lovin'

Sitter här o väntar på att få gå o äta lunch ......... HUNGRIG. Mmmmmm, hoppas det är klyftpotatis. Anledningen till att jag sitter här o skriver bajs är att det liksom tog slut på andra saker att göra. Facebook - trist, ingen uppdaterad blogg, inte ens lite skolarbete att göra! Jag har till o med sprungit omkring o bråkat på skrivara o försökt pilla med pappersstopp i brist på bättre sysselsättning, illa! Jenny åker bort från mig imorrn :( Jag åker bort till the Lofsdale imorrn :D Tidigt, tidigt på morgonen ...... just den delen, maybe not, men resten, jag är pepp! Åhhhh, det är så fint väder! Det smärtar min unga naturarsjäl att behöva slösa min dag på fysik o matematik när moder natur visar sig i sin fulla prakt! Sitter här med öppet fönster. Svinkallt, but it's worth it!


Oh-wa-ohh

Heheh, jag kan inte låta bli att sittdansa lite.


Glad alla <3 dag!

Mina fina, finfina bloggföljare, glad alla hjärtans dag på er! 

En lovesong till er!


I'm feeling slightly peckish

Min syster sa "ohh noes!" när hon kom ner o såg att jag satt här i soffan. Känner mig önskad! Jag som sitter här i all välmåga o försöker få in 96 engelskaglosor i mitt stackars överfulla huvud. Har en eländes labbrapport som väntar på att skrivas oxå, men i valet o kvalet mellan pest eller kolera så valde jag engelskaglosor, då behöver man åtminstone inte tänka själv. Melodifestivalen ikväll. Jag vet inte riktigt vad som känns värst, Ulrik Munther eller Timoteij? Nu kom pappa o fotade oss. Jag hotade med att slå honom hårt om han la upp det på facebook, det hjälpte inte. Det är tur att han inte har lärt sig att tagga folk.

Inte bara bögarnas feeeest

Det vore bara inte jag om jag inte skrev nåt om Melodifestivalen! Vet dock inte riktigt vad jag ska säga. Loreen var bäst. Jag är arg för The Monikers skull, jag är rädd för Thorsten Flinck. Pausunderhållningen var awesome. Ni vet hur jag är, jag kan inte motstå lite pompa o ståt, glitter o YMCA mixat med pojkar i sjömansdräkt. Till alla som inte såg, vill jag bara dela med mig av kvällens absoluta höjdpunkt.


Knockout-möss och sexapor

Idag har jag gjort penicillin av 6-APA, hahah. Ibland är skolan kul. Imorse missade jag min busshållplats för att mina skor hade fastnat i varandra. Ikväll ska det ätas scones och drickas te, jag är pepp! Jag har vart sugen på scones hela dan! Funderade nästan på att baka några till frukost imorse, men jag tyckte att två omgångar scones på samma dag kanske var att ta i. På tal om mat, Jamie Oliver lagar brittiskt, onsdagar 21.00 på 7an, se det! Jag älskar Jamie Oliver :') <3



Jag orkar inte ladda upp nya bilder så jag lägger in gamla bilder igen, bara för att liva upp lite liksom ;) Bara så ni inte tror att jag har gått o blivit nipprig o senil.

En liten blogg för stora tankar

Jag glömde säga att jag har fått en alldeles specialgjord bok! Specialdesignad o ihopsatt av en soon to be celebrity ;D Vill ni veta vad jag har pysslat med sen förra gången jag skrev? Jag har tryckt in 28 portioner köttfärs i 12 piroger, jag har glömt mina nycklar i en kruka utanför dörrn, jag har sett på Casanova (Heath Ledger ...... m-hmm!), jag har inte gått på HögIntensiv Träning o idag slog jag huvudet i skåpet när jag skulle plocka ut mina böcker :'( Jag såg Anonyma Komiker i måndags! Soraaan <3 o Kodjo o Ola Söderholm (norrlänning ..... jag älskar norrlänningar, det måste vara mitt arv som gör sig påminnt) o Björn Gustafsson (han var den tråkigaste .... ). Igår hade jag egentligen tänkt hårdplugga biologi, biologi boot camp! Men jag hade glömt alla böcker i skolan. Nu sitter jag här med alla böcker, men av någon oförklarlig anledning kan jag inte hitta anteckningarna från ett helt avsnitt, haha! Virrig som jag är har jag säkert skrivit dem i nån annan bok o sen glömt vilken. Ibland är det kul att vara jag!

RSS 2.0