SNAART!

Ja, jag vet. Jag suger på att uppdatera. Men jag har icke tid! Direkt efter Gotland hängde jag med mina smålulliga föräldrar o föräldravänner på midsommar o när jag kom hem så var det körlektion hit o packning dit o shoppa kläder o allt vad det var. Detta inlägg är ett löfte, ett löfte om rikligt bloggande inom en snar framtid. Så håll ut kära bloggvänner, räddningen är nära! Hehehe.

JAG SKA TILL PEACE&LOVE OM 47 TIMMAR!


:')

GALET FINT BRÖLLOP. JAG VILL HA DEN KLÄNNINGEN, DET BRÖLLOPET, ALLT. Sjukt fin klänning, perfekt enkel men ändå så vacker att man vill döö. GE MIG. Å när Daniel Westling grät, då grät jag (nästan, inombords iaf ^^). Jag vill gifta mig, pax för Carl Philip! Dom sa att kungligheter inte har efternamn, det blir perfekt för mig ju, så slipper jag heta tråkigastenamnetandersson men det jämställdhetstveksamma med att ta killens namn löser sig, för jag behöver inte ta nåt namn alls! Oj oj vad jag kmr grina om jag gifter mig, o om ni gifter er. Hoppas dom får bebisar snart :D Undra om dom sänder deras dop å grejer på tv? Jag vill ha MER. Blev jätteledsen när dom sa att svenska kungligheter inte blir krönta! Det skulle säkert vara hur fint som helst o se. Planerar att bli medlem i Storkyrkans kör lagom tills Victoria o Daniels barn gifter sig :D


No goats. No glory.

Jag såg skummaste filmen ever i förgår, The men who stare at goats o bara namnet säger väl en del. Men den var kuuul! Jag har ingen aning vad den handlade om, det var som att en Star Wars-tönt, en hippie, en journalist, en herde o en militär satte sig ner o bestämde sig för att komma på världens mest oförutsägbara film tillsammans. Se den! :D Speciellt du Jenny, du som gillar skumt ^^

När jag ändå snackar film .. jag bytte över till TV4 Film för nån dag sen o pang, där var Marilyn Monroe! Hon är ju typ jättekänd o så, men har man nånsin sett henne i en film liksom? Filmen hette Herrar föredrar blondiner (bara namnet är ju rejält provocerande!) o beskrivningen av den var "Lorelai o hennes väninna har allt, förutom en vigselring på fingret". Det var liksom det som filmen gick ut på, de skulle hitta nån rik knös o gifta sig helt enkelt. Monroe spelade blond, snygg o dum, den innehöll alltså alla fördomar o stereotypa könsroller man kan tänka sig. Snacka om att jag borde totalhata den! Men det gjorde jag inte. Jag gillar den xD Den var jätterolig!
Den var typ lite musikal o gissa vilken låt Monroe sjöng? Diamonds are a girls best friend! Hade absolut ingen aning att det var därifrån den kom! O så bästa citatet:

Esmond Sr (rik pappa): Have you got the nerve to tell me you don't want to marry my son for his money?
Lorelai (Monroe): It's true.
Esmond Sr: Then what do you want to marry him for?
Lorelai: I want to marry him for YOUR money. Don't you know that a man being rich is like a girl being pretty? You wouldn't marry a girl just because she's pretty, but my goodness, doesn't it help?

hehehehhe

The rocks

Jag har ju en massa foton på lager! Det har bara inte blivit av att lägga upp dom, men nu så :D Kan ju inte bara ha bilder på Emilia heller, hur snygg hon (å hennes rumpa ^^) än är!



The Gotlanders! Dessa ska jag turnera runt Sveriges största ö med :D



Hehehehe, de lyckades smälla ihop huvudena i sin iver att bli fotade ^^



Sådär ja :D Våra alldeles egna pluttisar!



Rawr!



Får man vara såhär heta? xO



Jag minns ett leende och undrar vem
Som finns där bakom solglasögonen?




Vi kan gung, gung, gunga du och jag
Vi är ung, ung, unga schalala
!



Lilla annapanna som är uppbokad hela sommaren! Vad skall vi ta oss till? ;_______;



Emma lyckas då alltid smita undan från gruppfoton! Men tre snyggingar fångade jag :D



Lotta! Som tar med sig ansiktsmasker, tre liter Loka och jordgubbar. Som hyr tre filmer, sitter o lär ut komplicerade kortspel, ger en blommor o håller underbart fina, gråtframkallande tal. Vad skulle vi göra utan dig Lottis? ^^



Annaaaa :D



Hehehhe, helan o halvan



Klart man ska avsluta med en gruppbild! (Hur ful, luffig o glestandad man än ser ut på den ^^)

The rocks - they will always hold in the sea
and erosion can't stop their being
oh no currents can defeat them


Don't call my name, Alejandro

Gagas nya video! (Ledsen Lotta, det är inte en fortsättning) Den är braa :D Inte lika bra som Telephone, men vad kommer någonsin kunna slå den videon? Här är länken: (http://www.ladygaga.com/alejandro/video/) Kolla på den snabbt! Den kommer bli barnförbjuden hiskeligt snabbt x) Om man tyckte att det var lite väl mycket sex i Telephone så kommer man icke gilla den här säger jag bara. Självklart innehåller den en dansande Gaga i underkläder (jag tror till och med att man ser rumpa i slutet), men vi får även se en Gaga iklädd röda nunnekläder av galon och en bh som slår Madonnas konformade med hästlängder.

And there'll be sun sun sun, wherever you go

Jag sa ju att jag skulle försöka hålla igen i skolan o grina hemma istället, men det gick ju inte så bra. Det blev grina både i skolan och hemma, men så är det, jag kommer sakna dig galet mycket helt enkelt. Så nu tänker jag sitta här o kolla på bilder o gråta. Lyssnar på "Emilia och Lotta"-listan, det är nog inte ofta någon grinar till Good Girls Go Bad, men någon gång ska ju vara den första.



Jaadu, lilla Andrée med ballongfobi ^^



En riktig snygging är vad hon är, vår lillis.



Good Girls Go Bad!



Vår lilla busapa <3



It's true - life will smile for you.



My Cassette Player (som att nån fortfarande har en sån? O.o)

Jaaa, det var ju väldigt länge sen. Grejen är väl att jag har inläggen i huvudet, det blir bara inte av att jag skriver ner dom! Sååå, nu tänker jag skriva ut dom i kronologisk ordning.

Vet ni vad? Jag har länge misstänkt att jag är något av en ESC-nörd. Inte en supernörd (så långt har det icke gått!) men en smånördig liten nörd.

1. Jag skriver ett inlägg om ESC trots att finalen var för en vecka sedan.
2. Jag lärde mig flashmob-dansen i efterhand o var förkrossad över att jag inte kunde den innnan.
3. Jag har en spotifylista med forna ESC-vinnare.
4. Jag har tvingat mig igenom Lenas album (det sög), bara för att hon faktiskt råkar vara ESC-vinnare. (Å för att jag är lite småkär i hennes inåtböjda knän o superskumma uttal)
5. Jag har lärt mig Satellite på gitarr.

Vad tycker ni? Vart på nördskalan ligger jag?

Malcolm&Co

Här kommer dom, Bilderna med stort B!



Emma "The Iron Lady" Thatcher!



Margaret Thatcher blev lite utelämnad ... synd, för aldrig har väl järnladyn vart så snygg!



Andrée himself! Med ballong o allt! (Trots ballongfobi xD)



Anne Frank var ute ur garderoben!



Här såg Malcolm inte FULLT så läskig ut iaf! Hoppas att jag inte skrämmer bort någon av mina små (och få) läsare nu, blev ju nästan lite rädd för mig själv där i spegeln ^^

That's it!

Yihaa

Vet ni vart jag är om 28 små puttefnuttiga dagar?

PEACE&LOVE.

När vi ändå är inne på hela nedräkningsgrejen, vet ni vart jag är om 20 små superputtefnuttedagar?
På Gotland såklart!

Å om 11 små superduperputtefnuttedagar? Antagligen på altanen med den sedvanliga jordgubbstårtan, för att fira första dagen på SOMMARLOVET!





RSS 2.0