GRATTIS HARRY!



Ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år!
Ja visst ska han leva, ja visst ska han överleva uti hundrade ååååår!

Peace out!

Här kommer dom, Bilderna med stort B, flankerade med ord uppsnappade under festivalen minsann! Nu är det meningen att ni ska kolla på bilderna o lyssna på min fina P&L-lista, försöker skapa en fin helhetsbild här :D o sen kommentera såklart!
För helhetsintrycket ska jag göra mitt bästa för att beskriva dessa (underbara o alldeles för korta) dagar. Vi börjar med de fruktade bajamajorna som får en att vilja klä in sig helt i plast innan o bada i handsprit efteråt. Fullt så illa var det inte (säger jag såhär i efterhand, när man stod där o sakta öppnade dörren o hoppades på att inte få se en spya/kissande människa/någon annan otrevlighet så var det mindre roligt), mot slutet fick jag in en riktigt bra "gå-på-bajamaja-å-vidröra-så-lite-som-möjligt"-teknik.
Härlig värme alla dagar, skönt när man var ute - mindre skönt när man vaknade på morgonen o badade i svett. Till saken hör oxå att duschning var dyrt o hoppades över av oss med lite mer begränsade tillgångar, tre genomsvettiga uppvaknanden o ingen dusch - mindre mysigt.
Efter att ha lyckats somna trots högljudda fullisar som snubblar över tält o dunkande stereor som spelar allt från screamo till "We No Speak Americano" så kan jag somna till ALLT. En o annan nattfjäril stör mig icke längre, om jag säger så
Så till maten! Tonvis av konserver o burkar hade vi släpat med oss, det gick väl bra de första dagarna men två dagar av stekande värme gör ju inte att maten håller sig kall o fräsch direkt. Brände mig nästan på frukten i nån av dom sista vi åt innan vi gav upp det hela o började livnära oss på hårdmackor o glass istället.
Jag har även fått en helt annan syn på skräp o smuts efter att ha levt bland allsköns sopor under fyra dagar, till slut skiter man fullständigt i om man sitter bland äppelskruttar o ölburkar, man vet att det finns värre saker. Härdad mot lite stank blir man oxå, över hela campingen låg alltjämt en angenäm doft av jäst alkohol o urin.

Men shit vad det är värt det. Varenda sekund av bajamajabesök, varenda liten svettdroppe o varenda nattligt oljud. Kan inte ens beskriva hur det är att stå där o musiken är överallt, det är helt enkelt det bästa som finns. Festival = lycka :D

Ska man tälta, ska man tälta med stil! Här har vi mina två puddingar o vårt extremt coola tält :D



She's so very hot that when she robs your mansion
You ain't call the cops, you call the firestation

Hot mama! B-D



Doesn't she look tasty
Like a French bonbon
Even more sweeter
Than a cherry bomb

Min jennypenny! :D





Våra camparkompisar! Linnea o Anna minsann ;D



Oh lala!



Snyggaste solisarna (o snyggaste bruden (en av dom snyggaste iaf, heheheh)) ever! Synd att dom inte överlevde :(



Jisses vad vi har engagerat oss i grejer! Massa (två ...) namnlistor o massor med (gratis) pins blev det. Här nedan posar tre miljömedvetna hotties i en Greenpeace-grej :D



Teenage dreams in a teenage circus
Running around like a clown on purpose
Who gives a damn about the family you come from
No giving up when you're young and you want some




You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lotta woman
Needs a whole lot more


Han kunde förvånande mycket svenska, vilket bara gör honom ännu hetare :D



Fiskarna simmar i vattnet
Fåglarna älskar bakom molnen
Rötterna strävar i jorden
Så varför inte landa öppna luckan och kliva ut

Gissa vem? Ledtråd: han drack vatten ur vattenkannor o kastade ut frukt över publiken ^^



Mitt heta lår! Snyggaste låret på festivalen, oh ja.



Mycket mindre snyggt när tatueringen försvann o brännan av Maria Wetterstrands huvud blev kvar. Inte jättelyckat, nej ^^



Rythm goes boom boom boom

Same thing drops with the *sound*

People all gather around

Rocking to the beat the queen will be crowned





Och du är som jag när du dansar
Har aldrig träffat nån som du
Du är som jag när vi dansar
Musik non stop till slut




I love her because, she moves in her own way


Min bebis o jag :D



We are not what you think we are
We are golden, we are golden




There's just one thing that's getting in the way
When we go of to bed you're just no good, it's such a shame
I look into your eyes, I want to get to know ya
And then you make this noise and it's apperent it's all over

(Försöker att välja texter som passar in någorlunda, men Lilys går helt enkelt inte att passa in nånstans. Hon är roligt, jag tycker om henne. Även fast hon är skum xD)



You like to do it as a child on your own

You're in the jungle and the monkeys

Take your mind from your home

... a monkey needs a dance so do you




Andra behöver sova en natt
För oss räcker det lätt med en kvart

Andra behöver fylla på jämt

Vi kör på som om inget har hänt




So, take it to the stage
in a multicoloured jacket take it jackpot, crackpot,
strutting like a peacock
nailvarnish Arkansas
shimmy-shammy featherboah crackpot haircut dye
your hair in glowing red and blue



It takes a fool to remain sane

Min gamla kärlek (/besatthet) ^^ Precis så bra som dom skulle kunna vara. Klädbyten, mycket ljus o coola bilderm det är ju sånt jag går igång på ;D



Waltz with me, courageously
We're dancing, dancing
We will not die
Our days are multiplied
And I'm happy again


En av de bästa konserterna någonsin? Galet bra.



Såå :D Tänker inte skriva ut artiserna här, jag älskar gissningslekar :D Å om ni lyssnar duktigt på min fina lista så borde ni hitta dom ändå!









Eplekake, eller lite Sitronkake kanske?

Mamma o pappa kom på den lysande idéen att ta omvägen via Norge på väg hem från Lofsdalen. Först kändes det mest som Sverige, fast med felstavade skyltar (brannstasjon, sykehus o sentrum är några favoriter), men sen! Åka genom Sverige: skog, skog, skog, skog, åker, skog, åker, kulle. Åka genom Norge: berg, berg, BERG, berg, BERG, BERG, bergsjö, fjord. Med lite vattenfall på. Jag älskar berg = jag älskar Norge. Shit vad fint det är. Måste ha varit norsk i mitt förra liv, har redan börjat planera återresor, en norsk sommarstuga kanske? Att det var 15 grader o regn lite av o till spelar ingen roll, NORGE I MITT HJÄRTA.



Voilà! Min familj. 



Min kära lillasyster, nääästan lika snygg som moi ;D Jag erkänner vissa likheter.



Heheheh, troll.









Jag älskar berg :') Å det var verkligen berg, överallt! Här nedanför ser ni en fjord oxå, så fint! Vill åka IGEEN!



Rätt som det var fick man tvärbromsa för getter som slagit sig till ro mitt på vägen o en o annan kossa fick man oxå vara beredd på. Dessa getter fotades genom mitt bilfönster utan inzoomning.



Man tager vad man haver! En middag bestående av köttsoppa ur plastflaska åts vid Glafsfjorden (som inte alls är en fjord utan en sjö) i Arvika.



Akkurat, ja!

Velkummen till ... Gotland!

Cykelsemester på Gotland! Herrejösses vad jag har mycket bilder här, detta kommer ta ett bra tag. Men det ska banne mig laddas upp, om jag så ska hålla på hela vintern!

Tre hetingar + våra vällastade tandemcyklar





Här ovanför ser vi det lite mindre superproffsiga paret o nedanför så har jag övergett min plats i det extremt superproffsiga paret ;D Lillisarna fick sitta bak o vi långisar fick sköta styrandet. (Tur det, fett läskigt att sitta bak o inte kunna styra)



Snyggis-Lottis reser vårt kära (o relativt vattentäta) tält :D



Gotland är ju tjockt o sen längst ner blir det först smalt, sen kmr det som en stor klump innan det är slut. Här ligger jag min Emilia där på det smala, det var så långt vi kom. Drygt 15 mil blev det allt som allt. Å det kändes i rumpan vill jag lova, jag som har en hel del stoppning oxå ;D



Det regnade ju en dag, men inte gjorde det nåt heller! Särskilt inte när man hade Lotta som lyste upp det hela ^^



Hehe, kunde inte låta bli, så extremt härlig bild på emmaaa ^^



Söt man kan vara! Vår minsting ^^



Fikapaus :D



O så här fint blir det med självutlösare! Shit vad heta vi är assåw! <3 Tur att vi har glassar att coola ner oss med B-D



Grillmästaren! Notera de fyra olika korvsorterna på grillen, det ger en ganska bra bild över hur väl vi kunde samsas om de gemensamma måltiderna ^^



Scrapbook-galningen samlar in snäckor till ett album. Utöver snäcksamlandet tvingade hon oss oxå posera med jämna mellanrum på ett antal mycket ospontana kort ^^ Allt är förlåtet om jag får se albumet ifråga :D 



Ner i vattnet kom vi aldrig, men äsch!



Obeskrivligt snygga var jag o lotta i matchande outfits :D



Gotland är så fint, svårt att tro att det är Sverige. Sen så hjälper det ju om man har dessa tre pinglor med sig :D
Tack för att ni stod ut med mig!



Avslutar med Lottisplottis som posar med solnedgången!



Det var allt! :D

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

Mitt i allt bilduppladdande (det är uppladdat, bara inte utlagt ännu, ska finputsas lite ^^) så måste jag bara komma med en total kärleksförklaring. Jaja, jag vet att jag blir kär i lite allt möjligt hela tiden av o till, men det är INGENTING jämfört med det här. Det var på tok för länge sedan jag läste om böckerna så drog med mig de två sista upp till Lofsdalen. När jag satt där o läste insåg jag att Harry Potter är the love of my life. Jag vet, det är inte ens gulligt nördigt längre (snarare tragiskt med snudd på patetiskt ^^) men det är sant, JAG ÄLSKAR HARRY POTTER.
Jag vet inte hur många gånger jag har läst dem o läst dem igen o igen o igen, men jag skrattar fortfarande åt skämten o i slutet av 5an, 6an o 7an börjar jag fortfarande gråta (Tänker försöka att inte spoila nåt nu, för er som av nån anledning inte har hunnit läsa dem än. Att inte läsa Harry Potter alls är OACCEPTABELT).
Andra böcker kanske får en att le llr småskrocka, men Harry Potter är helt enkelt underbart rolig o skrattframbringande, hela tiden. Harry Potter är helt enkelt bäst, på alla sätt. Tror inte jag är den enda som blev besviken över att inte få ett brev med Hogwarts sigill på min 11års-dag?
Hmm, måste nog ta o avsluta min kärleksförklaring här innan jag går till total överdrift (VAD SKA JAG TA MIG TILL NÄR DEN SISTA FILMEN ÄR SLUT? HUR SKA JAG KUNNA LEVA?), fortsätt håll utkik efter inlägg, det kmr komma en hel massa, jag lovar ;D


KANOT

STUNDEN NI ALLA VÄNTAT PÅ: Jag ska ÄNTLIGEN lägga upp lite bilder! Det svåra är väl vart jag ska börja, men tycker vi kör i kronologisk ordning :D En heeel massa bilder kmr det bli o allt kommer väl som i klump nu, så ni kmr få mycket att göra kära bloggläsare! ^^

Vi var ju ute o paddla kanot för läänge sedan, men vi låtsas som att det var nyss så blir det lite roligare.

Emma o Lotta!



Å Emilia, min superproffsiga partner! Här sitter vi o väntar på det andra inte så superproffsiga paret, ett ofta återkommande inslag under vår färd ^^




RSS 2.0