You say goodbye, I say hello!

http://www.youtube.com/watch?v=Qf2S7kKLtEQ&feature=related

Kolla på den här :D Lite skumma är dom, skummast blir det i slutet.

Vad tycker ni om mina ugglor?

Hehehe, visst var dom söta?


You say why, I say I .... don't know!

Nu när jag äntligen har blivit gammal nog hade jag tänkt o äntligen skaffa mig (med csn-kortet) det där superbilliga abonnemanget som man måste vara 18 år för. Så jag skulle logga in på CSN-kortets hemsida och beställa det. Med jag hade ingen kod. Koden fanns på kortet. Hittade inte det jäkla kortet. Hittade kortet, men inte fanns det nån kod på det heller! Sen så inser jag att mitt kort gick ut för tre månader sedan. Har tydligen fått ett nytt kort, men råkade slänga bort det, såklart. Beställer ett nytt, kommer om två till tre VECKOR. Går in på CSN-kortets hemsida, det där superbilliga abonnemanget finns inte att beställa längre.


MEEEN det finns med Tele2! Så nu undrar jag såklart om ni som har Tele2 tycker att det är bra? :) Bra täckning o grejer? Även fast man är i Lofsdalen?

Jag tycker om korta uppdateringar

Visste ni att hundar har sina smaklökar i magen? O ni vet det där mobilspelet för 50 kr? Här kommer fortsättningen. Jag skrev (på engelska! Hur bra är inte jag? :D) till nån som sa att jag kunde få tillbaka mina pengar i form av en CHECK (hur gammelmodigt känns inte det?) så jag fick en check på posten. Utskrivet i PUND. Jag gick till banken. Gav dom min check. Gubben skrattade o sa att det kostar 140 spänn att lösa ut en check.

Snacka vuxenpoäng!

Jag har nu införskaffat en sån där grunka man kan betala över nätet med. Hur mkt vuxenpoäng är inte det? Fast sen så kom jag o andra sidan 20 min sent till min första och enda lektion i tisdags för att jag var totalinställd på att det var torsdag. Det är bra att det jämnar ut sig lite!

EN DAG KVAR!

ehehehohohihihiohioaahahahheo


...

"Arizona har bland de mest liberala vapenlagarna i USA, uppger Sveriges Radio. Från och med i fjol är det tillåtet att bära dolda vapen på serveringar där det serveras alkohol och man behöver inte gå en kurs i vapenhantering för att få en licens."

Ibland undrar man

Har jag nämnt förresten att jag råkade köpa ett mobilspel för 50 kr? Som jag dessutom inte kan använda? Så smidig är jag.

Ibland blir man ju lite trött på sig själv

Ur & Penn. Hur många ggr har jag varit där nu? Tre ggr brydde jag mig inte ens om att öppna dörren (det gick ändå inte, kön var ivägen), sen så lyckades jag smita in o bli först i kön minsann! Men jag hade glömt kvittot. Under femte försöket hade jag 10 min innan bussen gick, gott om tid! tänkte jag, men icke sa nicke! Den lilla sabla tanten som stod före mig ville absolut kolla på o pröva varenda liten sabla klocka i hela den sablarns affären.
Sjätte försöket! Jääääättegott om tid, 20 min! Stod utanför 09.55, den skulle öppna 10.00 o jag tänkte att men jag har ju gott om tid, jag kan vänta! Nu kommer jag ju vara allra först i kön dessutom! Precis nnanför den låsta dörren stod expediten o pratade i telefon. Klockan blev 10.00. Expediten pratade på. Klockan blev 10.05. Expediten öppnade. Jag höll mig ändå relativt lugn, jag var ju iaf först i kön! Men då. På den korta sträckan mellan dörren o den efterlängtade kassan. Min vaksamhet fladdrade för en nanosekund, o en jäkla sablarns tant smet före (jag svär att det var samma! det är en komplott!).
När det äntligen, äntligen blev min tur var jag superpanikig, heltossig o hysterisk. Jag stod där o valde mellan två klockor, ryckte åt mig den ena, skrev på en herrans massa kvitton o sprang till bussen. Yes, äntligen har jag lyckats! tänkte jag, o väl installerad på bussen drog jag genast på mig mitt nyförvärv.
Bara för att inse att jag mycket mycket hellre vill ha den andra klockan.

Åt helsike med glykol

Okeeej, jag hade en smärre svacka igår. Kan ha nåt att göra med att jag satt o pluggade bromssystem o styrsystem o säkerhetskontroller i tre timmar o sen ändå inte kunde minnas i vilket jäkla hål villken jäkla vätska skulle vara i. Men nu är det bra (fick godkänt på ett testteoriprov, hehe).

Beskåda min (över julen mycket utökade) samling! Kan ni gissa den gemensamma nämnaren?



Jag har ju i hela mitt liv varit besatt i EnglandEngland och mer England. O nu, efter en isolerad vecka i en fjällstuga hundra mil upp skogen tillsammans med ovannämnda samling så har detta utvecklats till en enorm besatthet i brittiska kostymdramer. What's not to love? Jag menar kolla på klänningarna, o språket! Var annars hör man repliker såsom: "It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife." O därmed har vi oxå sammanfattat handlingen i de flesta av dessa dramer. SOM ÄR SÅ GRYMT BRA.
Som en konsekvens av denna besatthet följer ju naturligtvis oxå en besatthet i drottningen av brittiska kostymdramer, Jane Austen.
Måste bara säga att ni måste se Stolhet & Fördom- serien! Den är så mycket bättre än filmen! O filmen är ju jättebra så det säger en del, tack igen Lotta! <3
Förnuft & Känsla- serien är oxå grymt bra, den måste ni se! O Emma- serien! SÅ bra. Sista avsnittet går på onsdag (vad ska jag ta mig till när den är slut? Kanske måste önska mig den). Håller på med boken nu oxå, den är faktiskt rätt bra, man får snabbskumma alla långa dialoger.
Igår såg jag dessutom Jane Austen Book Club, den var väl bra, trots att mitt hjärta starkt protesterar mot Jane Austens repliker lästa på icke-brittiska.

Hehehe, ja. ENGLAND <3






They only want you when you're seventeen

Bara en vecka kvar nuuuuu! Sen kan jag utöva min 18åriga rätt att köpa äckelvatten med en gnutta alkohol i, köra en bil jag inte har, vänta i fyra år på att få rösta o annat lite mera skoj!


RSS 2.0